Filtros : "Santos, Giselaine Alves dos" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: ACS Food Science and Technology. Unidade: IQ

    Subjects: AÇAÍ, POLPA, PEPTÍDEOS, PROTEÍNAS, ELEMENTOS DE TRANSIÇÃO

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Giselaine Alves dos et al. Bioaccessibility of essential elements in açaí (Euterpe oleracea Mart.) pulp. ACS Food Science and Technology, v. 1, p. 874−883, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1021/acsfoodscitech.1c00070. Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Santos, G. A. dos, Carvalho, A. A. C., Oliveira, A. P., Naozuka, J., Matta, F. V., Felipe-Sotelo, M., et al. (2021). Bioaccessibility of essential elements in açaí (Euterpe oleracea Mart.) pulp. ACS Food Science and Technology, 1, 874−883. doi:10.1021/acsfoodscitech.1c00070
    • NLM

      Santos GA dos, Carvalho AAC, Oliveira AP, Naozuka J, Matta FV, Felipe-Sotelo M, Ward NI, Correa NCF, Nomura CS. Bioaccessibility of essential elements in açaí (Euterpe oleracea Mart.) pulp [Internet]. ACS Food Science and Technology. 2021 ; 1 874−883.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1021/acsfoodscitech.1c00070
    • Vancouver

      Santos GA dos, Carvalho AAC, Oliveira AP, Naozuka J, Matta FV, Felipe-Sotelo M, Ward NI, Correa NCF, Nomura CS. Bioaccessibility of essential elements in açaí (Euterpe oleracea Mart.) pulp [Internet]. ACS Food Science and Technology. 2021 ; 1 874−883.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1021/acsfoodscitech.1c00070
  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: IQ

    Subjects: LEITE FERMENTADO, COMPOSIÇÃO QUÍMICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Aline Pereira de et al. Elemental chemical composition of products derived from kefir fermented milk. Journal of Food Composition and Analysis, v. 78, p. 86-90, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2019.02.005. Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Oliveira, A. P. de, Santos, G. A. dos, Nomura, C. S., & Naozuka, J. (2019). Elemental chemical composition of products derived from kefir fermented milk. Journal of Food Composition and Analysis, 78, 86-90. doi:10.1016/j.jfca.2019.02.005
    • NLM

      Oliveira AP de, Santos GA dos, Nomura CS, Naozuka J. Elemental chemical composition of products derived from kefir fermented milk [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2019 ; 78 86-90.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2019.02.005
    • Vancouver

      Oliveira AP de, Santos GA dos, Nomura CS, Naozuka J. Elemental chemical composition of products derived from kefir fermented milk [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2019 ; 78 86-90.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2019.02.005

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024